Blog 61. Nieuwe tijd

De afgelopen twee jaren waren heftig, bijzonder, prikkelend en op zijn zachtst gezegd pittig voor bijna iedereen. Hoe je deze twee jaren doorgekomen bent, hangt helemaal af hoe je erin gestaan hebt.

Ben je meegegaan met de angst die massaal over ons heen gestort werd? Verlangde je na een maand lockdown weer terug naar hoe het vroeger was? Lukte het om naar binnen te gaan, niet alleen gedwongen fysiek met een lockdown, maar ook emotioneel, mentaal en spiritueel? Was je in staat om ook de voordelen te zien van de nieuwe situatie?

De afgelopen jaren waren een voorbereiding op de nieuwe tijd die ons te wachten staat. Waar het steeds ging over een tweedeling buiten ons, zoals ben je voor of tegen mondkapjes? Laat je je wel of niet vaccineren? Nu gaat het echter over een tweedeling binnen in onszelf.

Wie herinnert zich nog het heldere water bij Venetië toen er ineens geen boten meer mochten varen? En de heldere hemel zonder ontsierende vliegtuigstrepen? Dan word je nu de vraag gesteld door je eigen geweten: ga ik weer op volle vaart leven zoals voor corona? Gaan we met z’n allen weer naar Schiphol om lekker ver te vliegen? Of kies je ervoor de nieuwe manier van leven verder te omarmen? De nieuwe tijd waarbij je meer thuis werkt, het milieu spaart en goed voor de gezondheid van jezelf en je naasten zorgt, door bewust te zijn wat écht goed voor je is.

Hoe maak je die keuzes eigenlijk? Hoe weet je nu of je leeft vanuit je hart en of je doet wat echt goed is voor jou? Dan helpt het als je jezelf heel goed kent. Als je weet wat je kwaliteiten zijn, wat je valkuilen en groeikansen zijn. Wanneer je deze helder hebt, wordt het makkelijker om naar je intuïtie te luisteren. In een Intuïtie Consult kan ik je helpen om dit meer helder te krijgen. Deze inzichten zijn onbetaalbaar en je hebt hier de rest van je leven heel veel profijt van, op persoonlijk, relationeel en ook zakelijk vlak.

In verband met mijn verjaardag heb ik binnenkort een leuke actie voor al mijn nieuwsbrief lezers om een Intuïtie Consult te kunnen ervaren. Heb je vrienden, kennissen, familieleden, collega’s of andere mensen om je heen voor wie dit ook interessant zou zijn, laat ze dan inschrijven op mijn nieuwsbrief, dan profiteren ze mee van de leuke actie!