Blog 62. Intuïtie Consult

Zoals ik in het vorige blog reeds beschreef, leven we in een pittige tijd, waarin een complete transformatie plaats kan of zal vinden. Vraag jij je weleens af waarom dit allemaal gebeurt? En wat jij kan bijdragen om de wereld een mooiere plek te maken?

Herken je het gevoel dat je zo ontzettend graag goed wil doen, maar niet weet wat de juiste stap is? Of welke kwaliteiten er in jou zitten die je kan benutten om tot volledige potentie te komen?

Wil je graag meer energie hebben om te kunnen floreren, te groeien en te ontwikkelen, maar voel je je eerder leeggezogen dan bruisend van energie? Vraag je jezelf af waar je die bruisende energie vandaan kan halen?

Modder jij ook maar wat aan in je relatie en vraag je je af of dit alles is? Verwonder je je over hoe patronen zich herhalen tussen jou en je geliefde of tussen jou en je familie en zou je veel meer in liefde en harmonie met hen willen leven?

Al deze vragen kunnen beantwoord en verhelderd worden tijdens een Intuïtie Consult. Tijdens zo’n consult krijg je meer inzicht in wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en welke stappen je kunt nemen om deze kwaliteiten beter in te zetten. Ook is het mogelijk om te kijken naar het energetische proces binnen een relatie en wat dit voor jou betekent. De inzichten die je tijdens een Intuïtie consult opdoet, helpen je op vele vlakken vooruit en zullen nog jarenlang doorwerken en je ondersteunen op het (transformatie)pad dat je loopt.

Een Intuïtie Consult is het middel voor jou als je open staat voor inzichten in jezelf, als je jezelf en je kwaliteiten beter wilt leren kennen, als je bereid bent om te horen wat er te horen valt en je wilt groeien naar jouw potentieel.

Tijdens de anderhalf uur durende sessie voel je je compleet gezien voor wie je bent, je voelt een warmte en heling waar je nog heel lang op kunt teren en je weet na dit consult precies wat je te doen staat. Alle inzichten zijn praktisch toepasbaar direct na het consult en het werkt nog jaren door. Alle informatie kun je gewoon naluisteren zo vaak als je wilt, omdat zo’n sessie opgenomen wordt.

Aanstaande woensdag ben ik jarig en wie jarig is, trakteert! Daarom is er een leuke aanbieding voor iedereen die zich abonneert of geabonneerd heeft op mijn nieuwsbrief. Stuur dit blog daarom door naar zoveel mensen in je omgeving, zodat ook zij gebruik kunnen maken van deze (eenmalige) actie!