Blog 99. Informatie overload

Vandaag ben ik bij een informatief evenement geweest over Nine Star Ki. Het is gerelateerd aan de Feng Shui opleiding die ik momenteel doe en mijn docent heeft vandaag ontzettend veel informatie gedeeld. Ze is al in augustus begonnen met de voorbereidingen voor dit event en dat is te merken! Mijn hoofd zit compleet vol met alle informatie, een overload!

Ik vind het super leuk om nieuwe dingen te leren, nieuwe inzichten op te doen en hierdoor te groeien en te ontwikkelen. Het prikkelt mij om verder te kijken dan wat ik al weet en mijn mind open te houden voor al het onbekende. Op zo’n event ben je met allerlei gelijkgestemden samen en dat geeft een heerlijke energie! Ook zo fijn om dit weer eens live te kunnen en mogen doen. De verbinding die je dan met al die mooie mensen maakt, is super voedend!

En nu is mijn hoofd volgepropt met allerlei informatie en heeft het tijd nodig om een plekje te krijgen. Dat verwerken van al die informatie gaat heel geleidelijk. Waarschijnlijk zal ik erover dromen, al kan ik me helaas niet altijd mijn dromen herinneren. Aankomende week zal ik terugdenken aan wat de docent verteld heeft en zal ik dat proberen te koppelen aan wat ik al weet, zodat het geïntegreerd wordt in mijn systeem en ik het op een later moment kan herproduceren.

Het gaat nu te ver om uit te leggen wat Nine Star Ki is, hoe dit gerelateerd is aan Feng Shui en wat je ermee kan. Eerlijk gezegd zou ik het nu niet eens kunnen met zo’n vol hoofd! Ik hoop dat ik wat nieuwsgierigheid heb kunnen opwekken en ik probeer in de aankomende maanden wat meer te delen over al het moois dat ik vandaag geleerd heb!