Feng shui consult

Is je huis een rommeltje en ben je het overzicht kwijt? Vraag jij jezelf wel eens af waarom je steeds zo moe wordt als je je huis binnen komt? Merk je dat je telkens tegen dezelfde ruzies aanloopt met je partner of in de familie? Spelen er regelmatig geldkwesties en lijken deze wel erg op elkaar, ook al hebben ze een ander sausje? Droom je van een heerlijk opgeruimd huis waar ten volle geleefd kan worden?

Dan is een feng shui consult precies wat jij nodig hebt!

Een feng shui consult geeft je een compleet beeld van hoe je woning en jij elkaar beïnvloeden en wat ervoor nodig is om aan te passen, zodat je huis jou in alle facetten van het leven kan ondersteunen. Wanneer er bijvoorbeeld allerlei onopgeloste zaken liggen in het deel van het huis waar het aspect familie ligt, kan dit een enorme invloed hebben op de relatie die je met je familie hebt. Zo zijn er 9 verschillende aspecten die allemaal hun plek in jouw huis hebben. Zijn ze alle 9 goed vertegenwoordigd? Daar zal ik jou inzicht in geven.

Waar een Intuïtie consult je inzicht geeft in wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en welke stappen je kunt zetten om “uit de verf” te komen, is een feng shui consult gericht om je inzicht te geven in hoe je omgeving jou beïnvloedt.

Een feng shui consult bestaat uit een voorbereiding vooraf, waarvoor een op schaal getekende plattegrond nodig is, de geboortedata van alle bewoners van het huis en een ingevulde vragenlijst die ik vooraf zal toesturen.

Daarna volgt een huisbezoek, die qua duur afhankelijk is van de grootte van het huis. Dit wordt voorafgaand aan het huisbezoek besproken.

Tenslotte volgt na het huisbezoek een compleet uitgewerkt rapport met daarin alle adviezen op een rij. Indien gewenst kan dan nog een telefonisch of online consult plaatsvinden om het rapport met elkaar door te nemen. Je kunt dan nogmaals met al je vragen terecht.

Met dit feng shui consult inclusief rapport ben je voor zo lang als je in deze woning woont, verzekerd van ultiem woongenot. Hiermee creëer je niet alleen een fijne plek om thuis te komen, maar geef je ook de aanzet tot een transformatie van jezelf op alle gebieden in je leven!