Feng shui / opruimen

Groeien de spullen je boven het hoofd? Heb je het gevoel dat jouw spullen bepalen hoe jij je leven leidt? Wil je graag opruimen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Droom je van een huis waarin je helemaal jezelf kunt zijn en je heerlijk kunt ontspannen en opladen? Heb jij als motto: my home is my castle, maar krijg je het niet voor elkaar? Dan kan ik je helpen om dit voor elkaar te krijgen!

Tijdens de opruimcoaching gaan we eerst samen kijken naar wat echt belangrijk is voor jou, waar krijg je energie van en hoe zou je graag zien dat jouw leven eruit ziet. Wat is het beeld van je droomhuis dat je voor ogen hebt? We zullen hier grondig naar kijken om een solide basis te leggen om voor altijd en eeuwig van de rommel in je leven af te komen.

Wanneer je doel helder is, zullen we samen aan de slag gaan. Per categorie kijken we naar welke spullen en voorwerpen voor jou van echte waarde zijn en welke spullen je bewaart “voor het geval dat”. Wat heb je nodig om de spullen los te laten die niet van echte waarde zijn? Tijdens de opruimsessies zullen we hier telkens naar blijven kijken.

Als alle categorieën aan de beurt geweest zijn, is het tijd om je spullen een vaste logische plek te geven. Dit is voor iedereen wisselend en zal dus persoonlijk bepaald worden.

Ik zal je constant vragen stellen, spiegels voorhouden, ondersteunen en bemoedigen waar dat nodig is. Het eindresultaat zal zijn zoals je je huis in je dromen voor je ziet!

De opruimcoaching start met een gratis inventarisatie gesprek en is daarna variabel qua tijd afhankelijk van de wensen en behoeften. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier.