Intuïtie consult

Tijdens een Intuïtie consult krijg je meer inzicht in wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en welke stappen je kunt nemen om deze kwaliteiten beter in te zetten.

Iedereen heeft een energieveld om zich heen waarin opgeslagen ligt wie je bent, wat je meegemaakt hebt, wat jouw kwaliteiten zijn en welke stappen nodig zijn voor jou om nu te zetten.

Tijdens een Intuïtie consult zal ik beschrijven wat ik zie in zijn geheel en zal dit verdiepen per chakra, met de thema’s die daarbij horen. Ook is het mogelijk om te kijken naar het energetische proces binnen een relatie en wat dit voor jou betekent. De inzichten die je tijdens een Intuïtie consult opdoet, helpen je op vele vlakken vooruit en zullen nog jarenlang doorwerken en je ondersteunen op het (transformatie)pad dat je loopt.

Een Intuïtie consult is voor die mensen die:

  • open staan voor informatie over zichzelf en voor de niet zichtbare werkelijkheid – voor de wortels onder de grond. Voor die mensen die in staat zijn om vertrouwen te schenken, zodat ik ook alles kan zien wat er te zien valt
  • zich afvragen waarom ze telkens tegen dezelfde problemen aanlopen (wellicht telkens met een ander sausje) en waarom ze hier niet mee verder komen
  • steeds zo moe zijn en maar niet begrijpen waarom ze zich steeds zo leeg gelopen voelen
  • benieuwd zijn naar hun unieke kwaliteiten en hoe deze beter ingezet kunnen worden
  • relaties hebben die niet lekker lopen en zich afvragen waarom dat gebeurt. Die graag inzicht willen hebben in wat de interactie is tussen hen en de ander en welke zaken hierin meespelen.

Een Intuïtie consult is de snelste en meest complete manier om direct tot de kern te komen van bovenstaande zaken.

Het Intuïtie consult zal ongeveer anderhalf uur duren, kan live en online plaatsvinden via zoom en er zal een opname gemaakt worden (kun je ook zelf doen) zodat je alles thuis nog een keer kunt na luisteren. Je zult versteld staan van de informatie die dan nog naar voren komt!

Heb je behoefte om deze informatie door middel van coachingsgesprekken verder uit te diepen, dan wil ik je van harte begeleiden op jouw weg, zodat jij het leven kunt leiden waarvoor jij geboren bent!