Persoonlijke groei

Tijdens de coachingsgesprekken zullen we samen ontdekken wat er speelt in jouw leven wat ertoe leidt dat jij nog niet jouw volle potentieel benut. Alle kwaliteiten die je hebt, maar nog niet inzet, zullen we onderzoeken en alle belemmerende overtuigingen bloot leggen die je tegenhouden in dit proces. We gaan op zoek wat voor jou het doel is en welke stappen je moet zetten om dit te kunnen bereiken. Welke (kern)waarden heb jij? Welke hulpmiddelen staan tot je beschikking? Ook hierover zullen we samen naar op zoek gaan, zodat je met kleine haalbare stappen jouw doel bereikt.

“Door coaching neemt het zelfaccepterend, zelfsturend, zelflerend en zelfoplossend vermogen toe en worden gewenste resultaten bereikt. Hierdoor krijg je keuzevrijheid in je handelen, kun je je talenten en kwaliteiten verder ontwikkelen en je belemmeringen of overtuigingen doorbreken of accepteren.”

Ik geloof ten diepste dat alle problemen die jij voorgeschoteld krijgt er zijn om je volle potentieel te ontwikkelen. Je krijgt ook precies datgene in je leven wat jij aankan. Als coach zal ik je helpen om je bewust te maken van je kwaliteiten die jij hebt om deze problemen aan te kunnen en in je voordeel te gebruiken om je zo tot jouw volledige potentieel te ontwikkelen.

De gesprekken duren een uur tot anderhalf uur en kunnen zowel live als online via zoom plaatsvinden en zelfs tijdens een wandeling in de buitenlucht. Dit kan in overleg afgesproken worden.