Wie ben ik
Astrid Loeve

Mijn naam is Astrid. Ik woon samen met mijn partner en onze 2 zoons in Hoofddorp. Ik heb na de middelbare school de opleiding fysiotherapie gedaan.

Ik vind het ontzettend leuk om vanuit een brede visie naar mensen te kijken, op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Binnen de ouderenzorg waar ik na mijn afstuderen ben gaan werken, spelen al deze factoren een grote rol. Toch merkte ik dat mijn nieuwsgierigheid naar het spirituele niveau nog niet bevredigd werd binnen de fysiotherapie.

Ik kwam via een collega bij de opleiding Effectieve Intuïtie terecht en leerde daar ontzettend veel over mijzelf en mijn eigen hoog gevoeligheid. In het laatste jaar, professioneel aurareaderschap, ontdekte hoe fijn het is om een Intuïtie consult te geven en hoe waardevol het voor de ontvanger is. Daarom heb ik altijd de wens gehad mijn eigen praktijk op te richten, Trees of Insight.

In mijn praktijk geef ik consulten en voer ik coachingsgesprekken voor ondersteuning van vervolgstappen. Een Intuïtie consult geeft namelijk zoveel inzicht! Het ondersteunen van mensen om aan de slag te gaan met al deze inzichten, vind ik heerlijk om te doen. Het coachen is iets wat altijd in mij gezeten heeft.

Tijdens mijn werk als fysiotherapeut is coachen en inzicht geven iets dat constant aanwezig is als onderdeel van een behandeling. Tenslotte merkte ik dat naast het fysieke, emotionele, mentale en het spirituele vlak ook de omgeving een enorm belangrijke rol speelt. Ik heb mij daarvoor verdiept in de feng shui en opruimcoaching.

Vijf belangrijke karaktertrekken van mij zijn: enthousiast, doorzetter, direct, lief en dapper.

Ik hoop je gauw te mogen ontmoeten en samen veel inzichten op te doen om jouw volledige potentieel te ontwikkelen.